Copyright © de Kajuitzangers. Alle rechten voorbehouden.

Shantykoor

Putten

Leden login
Nieuws bestuur

De Kajuitzangers

Shantykoor “De Kajuitzangers” bestaat sinds 2002 en maakte deel uit van Watersportvereniging "Nulde". Al weer enkele jaren functioneert het koor geheel zelfstandig. Ze begonnen met 12 man als winteractiviteit en na vijf jaar was het uitgegroeid tot een koor met ruim 40 manschappen, allen zeevarende op zoet, zout, brak en troebel water.

De Kajuitzangers oefenen iedere woensdagavond, in Mfc Stroud.  

 

 

Zang, in combinatie met plezier staan voorop. Het koor wordt muzikaal ondersteund door vier accordeonisten, twee trommelaars,en een bassist. Ook beschikt ons koor over een eigen geluidsinstallatie bediend door geluidsman Gustaaf Bolwijn. Het koor staat onder muzikale leiding van Theo Regtien, en  2e Dirigent Evert Goettsch.

Op onze optredens nemen we u mee over ruige zeeën en woelige baren. We varen van Putten, via Curacao, naar Ameland en onderweg is van alles aan de hand. Zelfs onze eigen, allerbeste kok vaart mee en zingt over schnaps, vrouwen en de zee.

Ook onze Ketelbinkie zijn wij niet verloren en u kunt hem zelfs komen beluisteren. Zing, klap en geniet mee, van die mooie liedjes over de zee.


Wilt u eens kennis maken met het koor, bezoek dan (na afspraak)

op woensdag onze repetitieavond van 20.00 - 22.00 uur, in Mfc Stroud

 

Wilt u meer informatie dan verwijzen wij u naar de contactpagina.