Ledenpagina
Op deze ledenpagina staan diverse documenten, fotoalbums en berichten die de leden aangaan.
Documenten kunt u ook downloaden om eventueel lokaal te printen.

Nieuws voor Leden

Ruiter actief 31-5-2024

De Kajuitzangers mochten met hun optreden de feestweek van Ruiter Actief in Barneveld afsluiten. Wat hebben de bewoners hiervan genoten. Natuurlijk mochten de bewoners ook meedoen, wat ze geweldig vonden. Voor wat foto’s van deze succesvolle ochtend klikt u hier. Voor een muzikale indruk klikt u hier .

Sonnevanck 13-3-2024

Op 13 maart 2024 hebben De Kajuitzangers gezongen voor de bewoners van het Sonnevanck in Harderwijk. Voor de bewoners een geweldige avond. Er werd dan ook enthousiast  meegezongen. Voor wat foto’s van deze avond klikt u hier.

Nieuwjaarsreceptie 2024

Op 3 januari 2024 hebben De Kajuitzangers het glas geheven op het nieuwe jaar. Een gezellig samenzijn waarbij diegenen die zich extra hadden ingezet voor het koor een attentie kregen. Voor wat foto’s van deze avond klikt u hier.

Reiny & Theo 150 jaar

Op 26 augustus 2023 vierden Reiny en Theo samen met familie, vrienden en De Kajuitzangers dat zij dit jaar samen 150 jaar oud zijn. Een gezellig feest waar iedereen genoot. Voor wat foto’s van deze avond klikt u hier.

BBQ bij Martino

De Kajuitzangers hebben, samen met hun partners, het seizoen afgesloten met een barbecue welke op 30 juni 2023 bij Martino gehouden werd. Voor wat foto’s van deze avond klikt u hier.

Jan & Joke 12,5 jaar getrouwd

Jan en Joke van Grevengoed waren 12,5 jaar getrouwd. Dit hebben zij met familie, vrienden en de Kajuitzangers op 26 mei 2023 gevierd. Het is een hele gezellige avond geweest. Voor wat foto’s van deze avond klikt u hier.

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 4 januari 2023 kwamen de leden, heel veel met partner, naar de Stroud om elkaar een voorspoedig nieuwjaar toe te wensen. Na de uitwisseling van de beste wensen was er voor iedereen koffie en een oliebol. Later kon er een drankje genuttigd worden en gingen er van tijd tot tijd hapjes rond.
Namens de leden werden de muzikanten, de opbouwploeg, de dirigent, de kledingcommissie, de fotograaf en de geluidsmannen bedankt voor hun (extra) inzet van het afgelopen jaar. Hiervoor kregen zij een cadeaubon. Voor de foto’s die gemaakt zijn klikt u  hier .

Lang zal hij leven

De Kajuitzangers waren uitgenodigd om op 23 december 2022 te komen zingen op een verjaardagsfeest in de kantine van Het Bosbad in Putten. Wij hadden ook wel weer eens zin in een feestje dus hadden we de uitnodiging geaccepteerd. Publiek in een feeststemming is altijd leuk bij een optreden. Zelfs de jarige nam in het koor plaats en zong vrolijk mee. Het werd een geslaagde avond. De foto’s die gemaakt zijn ziet u  hier .

Zingen voor een 50 jarig huwelijkspaar

Op 21 december zongen de Kajuitzangers in de Aker in Putten voor een echtpaar wat 50 jaar getrouwd was. Wat een geweldige mijlpaal is dat. Voor het echtpaar was dit een volledige verrassing. Erg leuk om voor zo’n enthousiast publiek te mogen zingen. Er zijn wat foto’s gemaakt die u  hier aantreft.

Feest Dik Meiling

Op 27 augustus 2022 heeft Dik Meiling de koorleden uitgenodigd om bij hem op de camping zijn verjaardag en zijn pensionering te vieren. Onder het genot van een hapje en een drankje werd dit feest door de Kajuitzangers muzikaal onthaald. Een gezellig en heel leuk samen zijn. Voor foto’s klikt u hier.

Agenda

Fotoalbum Leden

 

error: Content is protected !!