Nieuwsberichten….

Spaar Sponsorpunten voor De Kajuitzangers

Spaar Sponsorpunten voor De Kajuitzangers

Start sponsoractie bij PLUS Dee Putten.

Steun De Kajuitzangers!

Het werkt als volgt: In de periode van maandag 28 september t/m zaterdag 21 november ontvangt elke klant van PLUS Dee Putten bij elke € 10,00 aan boodschappen een speciale muntje t.w.v 0,10 ct. voorin de winkel staan kokers met de deelnemende verenigingen en doneer sponsorpunt(en) aan De Kajuitzangers. Meedoen is dus heel simpel en het kan onze vereniging veel opleveren.

Aan het eind van de sponsoractie wordt op basis van het aantal sponsorpunten een mooi bedrag verdeeld over de deelnemende verenigingen.

Wij willen u dan ook vragen om zoveel mogelijk sponsorpunten voor onze vereniging te sparen. Ook stellen wij het op prijs als u, uw familieleden, buren, kennissen, of collega’s vraagt om boodschappen bij Plus Dee Putten te doen en voor De Kajuitzangers te kiezen als zij de muntjes weggeven.

In de supermarkt hangt een groot scorebord waar de tussenstanden wekelijk worden verwerkt. Zo kan iedereen dus zien hoe zijn/haar club het tot dan toe doet in de sponsoractie.

Dus steun De Kajuitzangers en DOE MEE. Je hoeft alleen maar boodschappen te doen!

SUCCES!

Optredens geannuleerd

Optredens geannuleerd

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, zijn voorlopig alle optredens geannuleerd. Dit betekent dat onze Shantyavond van 7 november helaas niet doorgaat. Ook de Ossenmarkt komt te vervallen. Daarnaast zullen de oefenavonden voorlopig ook niet doorgaan. We hopen dat e.e.a. spoedig weer kan worden opgestart.

Nieuwe liederen Kajuitzangers

Nieuwe liederen Kajuitzangers

Na het fantastische jaarlijks optreden van 1 februari j.l. in Stroud zijn wij weer begonnen met het instuderen van enkele nieuwe en verrassende nummers, ze zijn mooi, gezellig en een verrijking voor ons repertoire. En natuurlijk zorgvuldig uitgekozen door onze muziekcommissie voor de luisteraars, bezoekers en grote schare fans van de Kajuitzangers. Als de repetities vlotjes verlopen zullen wij zeker de eerste nootjes van de nieuwe liedjes u laten horen via onze facebookpagina.

Kaarten Muzikale avond van a.s. zaterdag 1 februari uitverkocht

De kaarten voor de Muzikale avond van zaterdag 1 februari zijn uitverkocht.  Mocht u achter het net vissen, noteer dan snel 7 november 2020 in uw agenda. We verzorgen dan weer een optreden in MFC Stroud. We starten ongeveer een maand van te voren met de kaartverkoop.

Zeer geslaagde muzikale avond

Zeer geslaagde muzikale avond

Zaterdagavond 1 februari was er in een uitverkocht theater Stroud een muzikale avond welke georganiseerd was door Shantykoor de Kajuitzangers. Het gastoptreden werd dit keer verzorgd door het dameskoor De Vrouwen van Schipper Kee uit Barneveld. Zij wisten met  een tweetal optredens het publiek goed te vermaken.
De Kajuitzangers hebben de laatste maanden een aantal nieuwe liederen ingestudeerd en werden deze avond voor het eerst ten gehore gebracht. Gezien de reacties van het enthousiaste publiek, zowel tijdens de optredens als na afloop in de foyer,  bleek dat dit een schot in de roos. Met dank aan onze dirigent Theo Regtien!
De avond werd weer op een humoristische wijze aan elkaar gepraat door onze spreekstalmeester Derk Bakker. Geweldig!  Als koor zien wij terug op een zeer  geslaagde avond met uiteraard ook dank aan alle bezoekers!
Mochten er mensen zijn die om wat voor reden dan ook deze avond gemist hebben, zaterdagavond 6 november is er een herkansing. Ook dan organiseert de Kajuitzangers weer een muzikale avond. Tot dan!

Kijk voor foto’s hier. Op de faceboek pagina van de Kajuitzangers zijn ook mooie impressies met beeld en geluid te zien.

 

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Op woensdagavond 8 januari hebben de Kajuitzangers haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie gehouden. Meer foto’s op de ledenpagina.

Muzikale avond

Kaarten zijn te koop bij het VVV te Putten of bij de koorleden en op de oefenavond in Stroud die zijn 8,15,22 en 29 januari om 19.30 uur in Stroud

Winterfeest bij De Waag

Winterfeest bij De Waag

Zaterdag 14 december was in het centrum van Putten weer het jaarlijkse winterfeest. Op uitnodiging van restaurant de Waag mocht Shantykoor de Kajuitzangers deze avond vullen met een drietal optredens met heel veel gezellige Shanty liederen. De weersvooruitzichten  waren niet best, veel regen met harde wind. Gelukkig klaarde het rond 19.00 uur op en brak de maan door en stond het hele plein vol met een gezellig enthousiast publiek. Speciaal werd er die avond even gezongen voor één van de leden die
‘s middags voor het eerst opa was geworden. Tussen de pauzes door konden de koorleden zich even opwarmen in de bakkerij van Harrie van Looijengoed. Harrie, super bedankt! Het was weer een geweldig geslaagd optreden. Team van de Waag bedankt!
Voor enkele foto’s klikt u hier en voor een filmpje klikt u hier.

Een mooi optreden in Woonzorgcentrum Elim

Een mooi optreden in Woonzorgcentrum Elim

Woensdagavond 27 november 2019 heeft Shantykoor de Kajuitzangers een optreden verzorgd in Woonzorgcentrum Elim. Het koor zong bekende Nederlandstalige nummers. Er waren veel bewoners aanwezig en zij zongen volop mee met de veelal voor hen bekende liedjes. Onze spreekstalmeester werd deze avond vervangen door onze dirigent Theo welke deze avond op een voortreffelijke wijze aan elkaar wist te breien! Zij hebben genoten van deze voor het koor, maar zeker ook voor het publiek, zeer geslaagde avond. Voor een video klikt u hier en voor wat foto’s hier

Verpleeghuis Sonnevanck

Verpleeghuis Sonnevanck

Woensdagavond 16 oktober 2019 hebben de Kajuitzangers de bewoners en vrijwilligers van het verpleeghuis Sonnevanck in Harderwijk een mooie mee zingavond kunnen geven. De bewoners en de vrijwilligers deden dan ook geweldig mee. Voor een ieder was dit weer een zeer geslaagde avond. Voor foto’s of filmpje

Kajuitzangers op de Ossenmarkt

Kajuitzangers op de Ossenmarkt

Na een barre, barre zeereis waren we net op tijd voor de traditionele Ossenmarkt. Een eeuwenoude traditie waarbij vroeger, de boeren knechten hun loon ontvingen en de bloemetjes buiten zetten.
Bij de Kajuitzangers heet het iets anders die varen voor een zeemans pre over de zoute zee. Maar het doel is het zelfde.
Uiteraard moest er eerst gewerkt worden. De VVV Putten had ons uitgenodigd om in de ochtend twee optredens te verzorgen en in de middag werd koers gezet naar het plein café de dikke deur en de two brothers. Het waren die dag geweldige optredens met veel publiek. Gelukkig was het weer ons deze keer goed gezind, hoewel er veel regen was voorspeld bleef het de hele dag droog. Wel een paar windstoten in de ochtend maar daar zijn wij zeevarende wel aan gewend. Alleen de tent had de neiging te gaan vliegen, gelukkig hadden we een paar Kajuitzangers die bij de palen, voor paal stonden en we zo verder konden zingen onder de tent.
Tijdens het laatste optreden hadden we een hele vrouwen fanclub die als een soort groupies helemaal uit hun dak gingen bij hoog is de zolder en laag is de vloer.
Het was na afloop nog lang bar gezellig in Putten en op naar de volgende Ossenmarkt.
(tekst: Derk Bakker)

Klik hier voor meer foto’s.

Zingen met nostalgie koor.

Zingen met nostalgie koor.

In het kader van de week van dementie werden de Kajuitzangers uitgenodigd om samen met het Nostalgie koor een optreden te verzorgen  in theater Stroud. Het Nostalgie koor zou alleen het eerste blok meezingen.
Groot was onze verbazing dat ook het tweede blok het nostalgie koor mee wilde zingen, er ging er niet een naar huis. Geweldig om te zien hoeveel plezier de leden van het Nostalgie koor hadden. De sfeer zat er vanaf het begin af goed in en de zaal zong uit volle borst mee vooral de oude tophits zoals: falderie faldera, ach vaderlief toe drink niet meer en magrietje de rozen zullen bloeien, werden uit volle borst meegezongen door het publiek.

Een fantastische avond, waarbij diverse mensen de opmerking maakte dit moeten we volgend jaar weer doen?

Voor de Kajuitzangers een geweldige avond waar nog lang over werd nagepraat.

 
Wilt u de Kajuitzangers boeken?

Wij komen graag uw verjaardag, huwelijksdag, jubileum of feestje om een feestje omtoveren tot een onvergetelijke happening.
Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via ons boekingsformulier

Wij zullen u positief verrassen!

 


De laatste CD ….

“10 jaar zingen over Zeeën Zo Wijd” onze laatste CD met allerlei bekende liederen die gemakkelijk zijn mee te zingen.
Bestel er een voor de prijs van € 5,00. Ook een mooi cadeau om weg te geven.Ook vriend worden ?…

Wordt ook vriend van de Kajuitzangers en ontvang gratis onze CD !!
Bent u geïnteresseerd in ons koor en wilt u dat laten blijken en ons ondersteunen?
Lees Meer >