Nieuwsberichten….

Shantycafé 2Brothers met de Kajuitzangers

Shantycafé 2Brothers met de Kajuitzangers

Het Shantycafé op 16 november bij de 2 Brothers in Putten is een zeer geslaagde avond geweest, na het eerste optreden van Chris en Ian waren de Kajuitzangers aan de beurt. Met mooi gekozen shanty’s wisten de Kajuitzangers de aanwezige van de stoelen af te krijgen en zij genoten zichtbaar van de muzikale klanken. Na de Kajuitzangers kwamen de de Kimber’s Men uit Ierland (de meest gevraagde Shantygroep) en daar aansluitend Paddy’s Passion met hun vertolkingen van het Ierse lied. Na de pauze hebben de Kajuitzangers alles uit de kast gehaald waarmee een goede muzikale indruk is achtergelaten op dit succesvol georganiseerde Shantycafé. Een nieuwe uitnodiging voor het komende jaar is al weer binnen… Bekijk de foto-impressie in het fotoalbum.

Andries bedankt Gustaaf

Andries bedankt Gustaaf

Op woensdagavond 14 november hebben de Kajuitzangers van de geluidsman Gustaaf Bolwijn afscheid genomen als geluidsman van de Kajuitzangers. Voorzitter Andries van de Brink bedankte Gustaaf voor zijn altijd perfecte inzet en zijn jaren lange trouw bij de ondersteuning van de Kajuitzangers, zowel bij het onderhouden van de Website als voor het verzorgen van het geluid bij optredens. Na een applaus van alle aanwezige heeft de voorzitter een mooi gevulde enveloppe overhandigd. Dankjewel Gustaaf!

Geslaagd uurtje voor bewoners Careander

Geslaagd uurtje voor bewoners Careander

Careander Putten heeft een aantal bewoners een mooie avond bezorgd. Na een buffet en het nog gezellig spelen met de sjoelbakken werd er plaatsgenomen in de theaterzaal van Stroud. Om 20.00 hebben de Kajuitzangers een klein uurtje gezellige bekende zeemansliederen gezongen, waar door de gasten met volle borst werd gedanst en meegezongen. Met een geslaagd en warm ontvangen optreden hebben de bewoners met een ware polonaise afscheid genomen van dit optreden. Het was weer gezellig met de Kajuitzangers! Zie ook fotoalbum

Iedereen bedank!

Iedereen bedank!

De Kajuitzangers wil iedereen bedanken die op ons gestemd heeft, zie hier het resultaat.

Grand Café met de Kajuitzangers

Grand Café met de Kajuitzangers

De Kajuitzangers waren zaterdag  27 oktober te gast bij Grand café De Kern in Putten. Het begon rustig maar al snel kwamen er steeds meer gasten op de swingende klanken van de zeemansliederen af. Onze stalspreekmeester Derk Bakker was als vanouds in topvorm en praatte de liederen op meeslepende wijze aan elkaar. Door de opbouw van ons repertoire is het een mooi, gezellig en sfeervol feest geworden waar nog lang over nagepraat zal worden. De Kajuitzangers zijn zeer gastvrij ontvangen en er was genoeg aanwezig om de kelen te smeren en de maag te vullen. Onze hartelijke dank daarvoor! zie ook ons Fotoalbum.

Kajuitzangers op de Ossenmarkt 2018

Kajuitzangers op de Ossenmarkt 2018

Kajuitzangers publiekstrekker op de Ossenmarkt.
Een zonovergoten dag, de jaarlijkse traditionele Ossenmarkt. Een najaarsmarkt met veel bezienswaardigheden en voor de kleintjes een complete kinderboerderij. De Kajuitzangers hebben twee maal opgetreden op de Achterstraat waar steeds meer bezoekers mee gingen deinen op de gezellige Shanty en zeemansliederen. Na de kelen te hebben ‘gesmeerd’ hebben de Kajuitzangers nog een prachtig optreden verzorgd voor de deuren van de Dikke Deur en de 2Brothers. Na de slotakkoorden van “Tot ziens maar weer” kunnen wij met veel plezier terug kijken op een geslaagde dag met 50 enthousiaste mannen die voor vele een topdag hebben bezorgd. Klik hier voor meer foto’s.

Brandersfeesten Schiedam

Brandersfeesten Schiedam

Zaterdag 29 september zijn De Kajuitzangers op de Brandersfeesten in Schiedam geweest. De mooie locatie en plaats van optreden waren prachtig. Vlak voor een mooie kerk en naast het Ketel Museum. De vrolijke en stoere klanken van bekende Shanty’s en Zeemansliederen galmde vrolijk over de kade en het water naar de vismarkt. Het plezier spatte van het drijvende podium af en de Kajuitzangers werden aangemoedigd door veel publiek en een forse groep visserswijven van het koor “de Vliet Grieten”. Het weer was prachtig en vele toeschouwers hebben genoten van ons optreden waar zij met volle borst konden meezingen. Een geslaagd dag mag wel gezegd worden. Bezoek het fotoalbum.

Kajuitzangers in Garderen

Kajuitzangers in Garderen

22 september hebben de Kajuitzangers een 65 jarige in een muzikaal bloemetje gezet.
Naast een mooi en gezellig optreden is er natuurlijk voor de jarige gezongen…Hieperde Piep Hoeraaaaaa.
Bezoek zoek het fotoalbum.

Nieuwe website Kajuitzangers

Nieuwe website Kajuitzangers

Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat is een gezegde. Na vele uren hobbyen is er een nieuwe website voor de Kajuitzangers tot stand gekomen. De nieuwe site is schaalbaar wat inhoud dat deze ook duidelijk op diverse divices goed te zien is. Denk hierbij aan de mobiel, de Ipad, de laptop of een standaard scherm bij u thuis. Ook is er een registratie systeem (alleen voor leden) ingebouwd zodat ieder lid zich kan registreren en zelf een eigen wachtwoord kan bedenken. Hiermee voldoen wij, samen met de privicy verklaring aan de nieuwe wet voor bescherming van persoonsgegevens. De eerste keer wordt u gevraagd toestemming te geven om op de site te kijken. Dit gebeurt dmv een Cookie. daar doen wij niets meer mee dat kijken hoeveel echte bezoekers er op de site komen. Wij hebben geprobeerd om met deze nieuwe site zoveel mogelijk informatie voor u beschikbaar te stellen zodat u de Kajuitzangers goed kunt volgen. Veel succes met het volgen van onze site.

De Kajuitzangers op Festival Emmen

De Kajuitzangers op Festival Emmen

16de Internationaal Shanty & Seasong Festival Emmen.
De Kajuitzangers hebben zondag 9 september 2018 met veel succes opgetreden in het centrum van Emmen. Voor de 16e keer was hier het internationaal Shanty & Seasong Festival, een van de grootste één daagse van Europa. Op 8 podia zullen 24 koren het beste aan u tonen. Bezoek zoek het fotoalbum.

 

Muzikaal en Maritiem festival in Nijkerk

Muzikaal en Maritiem festival in Nijkerk

Festival Nijkerk
Zaterdag 1 september hebben de Kajuitzangers succesvol opgetreden in Nijkerk. Het waren de jaarlijkse sleepbootdagen samen met het 5 jarig jubileum van het Zeemanskoor “Nijkerks Welvaren”. De zonnige dag en het vele publiek zorgde mede voor een geslaagde dag. Bezoek het fotoalbum.

Deelnemende koren waren:
1) Nijkerks Welvaren   2) De Kajuitzangers / Putten  3) Shanty Zangers Ede   4) Het Roer om/Barneveld  5) Het Ruime Sop/Bussum  6) Nootdweer /Zeist  7) Schip ahoy /Angeren   8) De Boekaniers / Harderwijk

 

 
Wilt u de Kajuitzangers boeken?

Wij komen graag uw verjaardag, huwelijksdag, jubileum of feestje om een feestje omtoveren tot een onvergetelijke happening.
Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via ons boekingsformulier

Wij zullen u positief verrassen!

 


De laatste CD ….

“10 jaar zingen over Zeeën Zo Wijd” onze laatste CD met allerlei bekende liederen die gemakkelijk zijn mee te zingen.
Bestel er een voor de prijs van € 5,00. Ook een mooi cadeau om weg te geven.Ook vriend worden ?…

Wordt ook vriend van de Kajuitzangers en ontvang gratis onze CD !!
Bent u geïnteresseerd in ons koor en wilt u dat laten blijken en ons ondersteunen?
Lees Meer >