Nieuwsberichten….

Duchenne 15-6-2024

Duchenne 15-6-2024

Ook dit jaar hebben de Kajuitzangers hun muzikale bijdrage geleverd ten behoeve van de Duchenne Wandeltochten. Op 15 juni hebben zij opgetreden bij de Oude Deel in Putten waar altijd het eindpunt van de wandeltocht is. Een leuk optreden geweest waarbij het publiek ook goed mee deed. Voor foto’s van deze middag klikt u hier. Voor een muzikale indruk klikt u hier of hier.

De Hertogh 8-6-24

De Hertogh 8-6-24

Op 8 juni 2024 was er bij De Hertogh eten en drinken een visrokerij. De Kajuitzangers waren uitgenodigd om dit op te komen leuken. Hoewel het weer niet de hele tijd mee zat was het een geweldig optreden en een fantastisch publiek. Tussendoor werden de Kajuitzangers verwend met versnaperingen uit de rokerij. Deze waren heerlijk. Voor foto’s van dit optreden klikt u hier. Voor een muzikale impressie klikt u hier.

Wapenveld 1-6-2024

Wapenveld 1-6-2024

De zingende padd’n uit Wapenveld hadden ons uitgenodigd om op 1 juni 2024, samen met andere artiesten, bij hun te komen zingen. De dirigent was verdwaald dus hebben we de eerste nummers zonder dirigent gezongen. Het waren leuke optredens maar helaas was er wat weinig publiek. Voor foto’s van deze leuke middag klikt u hier. Voor een muzikale indruk klikt u hier.

Schauwstaete 22-5-2024

Schauwstaete 22-5-2024

Op 22 mei 2024 zongen De Kajuitzangers voor de bewoners van het Schauwstaete in Putten. Voor de bewoners een geweldige avond. Er werd dan ook goed meegezongen en meegedaan. Voor wat foto’s van deze avond klikt u hier.

Ankervelders 20 jaar

Ankervelders 20 jaar

Op 11 mei 2024 mochten De Kajuitzangers meedoen aan het Shantyfestival wat georganiseerd werd door de Ankervelders uit Achterveld ter ere van hun 20 jarig bestaan. Naast de Ankervelders en de Kajuitzangers speelden hier ook Shanty en Folkkoor Het Kraaiennest uit Zevenhuizen en het plaatselijke dweilorkest Eéntje Tussendoor. Het publiek was erg enthousiast en het was een geslaagd verjaardagsfeest. Voor foto’s van dit evenement klikt u hier.
De Schauw 21-2-2024

De Schauw 21-2-2024

Op 21 februari 2024 hebben De Kajuitzangers opgetreden voor de bewoners van de Schauw in Putten. De bewoners zongen goed mee en waren erg enthousiast. Voor foto’s van dit evenement klikt u hier.

Winterfair Putten

Winterfair Putten

De Kajuitzangers deden ook dit jaar mee met de Winterfair welke op 16 december 2023 in het centrum van Putten werd gehouden. Het publiek was, ondanks het gure weer, erg enthousiast en heeft goed mee gezongen. Voor foto’s van dit evenement klikt u hier. Voor een muzikaal fragment klikt u hier.

Schuif maar aan

Schuif maar aan

De Kajuitzangers hadden hun jaarlijkse feestavond op 4 november 2023 in Stroud. Het publiek was erg enthousiast en heeft erg goed mee gezongen. De reacties waren lovend. Na de optredens van de Kajuitzangers is men in de foyer nog enige tijd gezellig doorgegaan. Voor foto’s van deze avond klikt u hier. Voor een muzikaal fragment klikt u hier.

Ossenmarkt Putten

Ossenmarkt Putten

Ook dit jaar hebben De Kajuitzangers op 11 oktober 2023 tijdens de Ossenmarkt 4 keer opgetreden. Twee keer bij de Gereformeerde kerk en twee keer op het Oranjeplein. Het publiek heeft luidkeels mee gezongen. Ook hier moest de polonaise gelopen worden. De reacties waren dan ook overweldigend. Voor foto’s van deze avond klikt u hier. Voor een muzikaal fragment klikt u hier.

De Zeven Akkers Harderwijk

De Zeven Akkers Harderwijk

Wat hebben De Kajuitzangers er op 20 september 2023 een feest van gemaakt tijdens hun optreden bij De Zeven Akkers in Harderwijk. Het publiek was niet te stuiten. Luidkeels werd er mee gezongen. Ook de polonaise moest uiteraard gelopen worden. De reacties waren dan ook overweldigend. Voor foto’s van deze avond klikt u hier. Voor een muzikaal fragment klikt u hier.

Sleepbootdagen Nijkerk

Sleepbootdagen Nijkerk

De Kajuitzangers waren uitgenodigd om op 2 september 2023 deel te nemen aan de sleepbootdagen in Nijkerk. Er waren 6 koren aanwezig om hun bijdrage te leveren. Dit waren naast De Kajuitzangers Nijkerks Welvaren, Koor Bravour, De Ankervelders, Shantyzangers Ede en Sokkenbuurt Zeemanskoor uit Ugchelen. De optredens werden door veel publiek bewonderd. Het was prachtig weer. Voor foto’s van deze dag klikt u hier. Voor een muzikale impressie klikt u hier

Thema: “Schuif maar aan”

Thema: “Schuif maar aan”

De Kajuitzangers organiseren een gezellige avond vol met Shanty’s en Seasongs. Op Zaterdag 4 November is het zover, en zorg dat je een toegangs-kaartje heb. Bij de prijs zit een gratis drankje (fris/bier/wijn) inbegrepen.


Wilt u de Kajuitzangers boeken?

Wij komen graag uw verjaardag, huwelijksdag, jubileum of feestje om een feestje omtoveren tot een onvergetelijke happening.
Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via ons boekingsformulier

Wij zullen u positief verrassen!

 


De laatste CD ….

“10 jaar zingen over Zeeën Zo Wijd” onze laatste CD met allerlei bekende liederen die gemakkelijk zijn mee te zingen.
Bestel er een voor de prijs van € 5,00. Ook een mooi cadeau om weg te geven.Ook vriend worden ?…

Wordt ook vriend van de Kajuitzangers en ontvang gratis onze CD !!
Bent u geïnteresseerd in ons koor en wilt u dat laten blijken en ons ondersteunen?
Lees Meer >

error: Content is protected !!