Nieuwsberichten….

Folk en Shanty’s

Folk en Shanty’s

Stroud presenteert op ZATERDAG 14 mei

Een gezellige dans- en meezingavond met

The Ol’Foxes, met Ierse en Keltische volksmuziek en

de Kajuitzangers met zeemansliederen en Shanty’s

Zaal open om 19.00 uur

Kaarten à € 10,- alleen in de voorverkoop bij

Stroud

Optreden Watersportvereniging De Zuidwal in Nijkerk

Optreden Watersportvereniging De Zuidwal in Nijkerk

Op 2 april 2022 hebben de Kajuitzangers, voor het eerst sinds de corona lockdowns, weer op mogen treden. Dit keer was het een optreden voor de Watersportvereniging De Zuidwal in Nijkerk ter ere van de opening van het vaarseizoen. Door het slechte weer (een week eerder was er volop zon en was het 15 graden warmer) was er weinig belangstelling van het publiek. De Kajuitzangers  waren blij dat ze weer eens op konden treden. Weer een leuke ervaring voor een seizoen waarin we regelmatig voor het publiek op mogen treden. Voor enkele foto’s van ons optreden klikt u hier. Wilt u een klein stukje van ons optreden horen, dan klikt u hier.

Ossenmarkt 2021

Ossenmarkt 2021

Eindelijk mochten De Kajuitzangers sinds februari 2020 weer optreden. Wij hebben mooie optredens gehad op de Ossenmarkt, waar wij en het publiek enorm van genoten hebben. Twee keer hebben we bij de kerk gezongen en één keer bij De Huiskamer en De Dikke Deur. Deze optredens zijn mede tot stand gekomen door de VVV-Putten, De Dikke Deur, de Huiskamer en Bakker Van Looijengoed. Het publiek en De Kajuitzangers waren heel blij weer van een optreden te kunnen genieten. Voor foto’s van onze optredens tijdens de Ossenmarkt 2021 klikt u hier. Er wordt nu al weer uitgekeken naar de 2e woensdag in oktober van 2022.

Spaar Sponsorpunten voor De Kajuitzangers

Spaar Sponsorpunten voor De Kajuitzangers

Start sponsoractie bij PLUS Dee Putten.

Steun De Kajuitzangers!

Het werkt als volgt: In de periode van maandag 28 september t/m zaterdag 21 november ontvangt elke klant van PLUS Dee Putten bij elke € 10,00 aan boodschappen een speciale muntje t.w.v 0,10 ct. voorin de winkel staan kokers met de deelnemende verenigingen en doneer sponsorpunt(en) aan De Kajuitzangers. Meedoen is dus heel simpel en het kan onze vereniging veel opleveren.

Aan het eind van de sponsoractie wordt op basis van het aantal sponsorpunten een mooi bedrag verdeeld over de deelnemende verenigingen.

Wij willen u dan ook vragen om zoveel mogelijk sponsorpunten voor onze vereniging te sparen. Ook stellen wij het op prijs als u, uw familieleden, buren, kennissen, of collega’s vraagt om boodschappen bij Plus Dee Putten te doen en voor De Kajuitzangers te kiezen als zij de muntjes weggeven.

In de supermarkt hangt een groot scorebord waar de tussenstanden wekelijk worden verwerkt. Zo kan iedereen dus zien hoe zijn/haar club het tot dan toe doet in de sponsoractie.

Dus steun De Kajuitzangers en DOE MEE. Je hoeft alleen maar boodschappen te doen!

SUCCES!

Optredens geannuleerd

Optredens geannuleerd

Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, zijn voorlopig alle optredens geannuleerd. Dit betekent dat onze Shantyavond van 7 november helaas niet doorgaat. Ook de Ossenmarkt komt te vervallen. Daarnaast zullen de oefenavonden voorlopig ook niet doorgaan. We hopen dat e.e.a. spoedig weer kan worden opgestart.

Nieuwe liederen Kajuitzangers

Nieuwe liederen Kajuitzangers

Na het fantastische jaarlijks optreden van 1 februari j.l. in Stroud zijn wij weer begonnen met het instuderen van enkele nieuwe en verrassende nummers, ze zijn mooi, gezellig en een verrijking voor ons repertoire. En natuurlijk zorgvuldig uitgekozen door onze muziekcommissie voor de luisteraars, bezoekers en grote schare fans van de Kajuitzangers. Als de repetities vlotjes verlopen zullen wij zeker de eerste nootjes van de nieuwe liedjes u laten horen via onze facebookpagina.

Kaarten Muzikale avond van a.s. zaterdag 1 februari uitverkocht

De kaarten voor de Muzikale avond van zaterdag 1 februari zijn uitverkocht.  Mocht u achter het net vissen, noteer dan snel 7 november 2020 in uw agenda. We verzorgen dan weer een optreden in MFC Stroud. We starten ongeveer een maand van te voren met de kaartverkoop.

Zeer geslaagde muzikale avond

Zeer geslaagde muzikale avond

Zaterdagavond 1 februari was er in een uitverkocht theater Stroud een muzikale avond welke georganiseerd was door Shantykoor de Kajuitzangers. Het gastoptreden werd dit keer verzorgd door het dameskoor De Vrouwen van Schipper Kee uit Barneveld. Zij wisten met  een tweetal optredens het publiek goed te vermaken.
De Kajuitzangers hebben de laatste maanden een aantal nieuwe liederen ingestudeerd en werden deze avond voor het eerst ten gehore gebracht. Gezien de reacties van het enthousiaste publiek, zowel tijdens de optredens als na afloop in de foyer,  bleek dat dit een schot in de roos. Met dank aan onze dirigent Theo Regtien!
De avond werd weer op een humoristische wijze aan elkaar gepraat door onze spreekstalmeester Derk Bakker. Geweldig!  Als koor zien wij terug op een zeer  geslaagde avond met uiteraard ook dank aan alle bezoekers!
Mochten er mensen zijn die om wat voor reden dan ook deze avond gemist hebben, zaterdagavond 6 november is er een herkansing. Ook dan organiseert de Kajuitzangers weer een muzikale avond. Tot dan!

Kijk voor foto’s hier. Op de faceboek pagina van de Kajuitzangers zijn ook mooie impressies met beeld en geluid te zien.

 

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Op woensdagavond 8 januari hebben de Kajuitzangers haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie gehouden. Meer foto’s op de ledenpagina.

Muzikale avond

Kaarten zijn te koop bij het VVV te Putten of bij de koorleden en op de oefenavond in Stroud die zijn 8,15,22 en 29 januari om 19.30 uur in Stroud

Winterfeest bij De Waag

Winterfeest bij De Waag

Zaterdag 14 december was in het centrum van Putten weer het jaarlijkse winterfeest. Op uitnodiging van restaurant de Waag mocht Shantykoor de Kajuitzangers deze avond vullen met een drietal optredens met heel veel gezellige Shanty liederen. De weersvooruitzichten  waren niet best, veel regen met harde wind. Gelukkig klaarde het rond 19.00 uur op en brak de maan door en stond het hele plein vol met een gezellig enthousiast publiek. Speciaal werd er die avond even gezongen voor één van de leden die
‘s middags voor het eerst opa was geworden. Tussen de pauzes door konden de koorleden zich even opwarmen in de bakkerij van Harrie van Looijengoed. Harrie, super bedankt! Het was weer een geweldig geslaagd optreden. Team van de Waag bedankt!
Voor enkele foto’s klikt u hier en voor een filmpje klikt u hier.

Een mooi optreden in Woonzorgcentrum Elim

Een mooi optreden in Woonzorgcentrum Elim

Woensdagavond 27 november 2019 heeft Shantykoor de Kajuitzangers een optreden verzorgd in Woonzorgcentrum Elim. Het koor zong bekende Nederlandstalige nummers. Er waren veel bewoners aanwezig en zij zongen volop mee met de veelal voor hen bekende liedjes. Onze spreekstalmeester werd deze avond vervangen door onze dirigent Theo welke deze avond op een voortreffelijke wijze aan elkaar wist te breien! Zij hebben genoten van deze voor het koor, maar zeker ook voor het publiek, zeer geslaagde avond. Voor een video klikt u hier en voor wat foto’s hier

 
Wilt u de Kajuitzangers boeken?

Wij komen graag uw verjaardag, huwelijksdag, jubileum of feestje om een feestje omtoveren tot een onvergetelijke happening.
Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via ons boekingsformulier

Wij zullen u positief verrassen!

 


De laatste CD ….

“10 jaar zingen over Zeeën Zo Wijd” onze laatste CD met allerlei bekende liederen die gemakkelijk zijn mee te zingen.
Bestel er een voor de prijs van € 5,00. Ook een mooi cadeau om weg te geven.Ook vriend worden ?…

Wordt ook vriend van de Kajuitzangers en ontvang gratis onze CD !!
Bent u geïnteresseerd in ons koor en wilt u dat laten blijken en ons ondersteunen?
Lees Meer >