Nieuwsberichten….

De Schauw 21-2-2024

De Schauw 21-2-2024

Op 21 februari 2024 hebben De Kajuitzangers opgetreden voor de bewoners van de Schauw in Putten. De bewoners zongen goed mee en waren erg enthousiast. Voor foto’s van dit evenement klikt u hier.

Winterfair Putten

Winterfair Putten

De Kajuitzangers deden ook dit jaar mee met de Winterfair welke op 16 december 2023 in het centrum van Putten werd gehouden. Het publiek was, ondanks het gure weer, erg enthousiast en heeft goed mee gezongen. Voor foto’s van dit evenement klikt u hier. Voor een muzikaal fragment klikt u hier.

Schuif maar aan

Schuif maar aan

De Kajuitzangers hadden hun jaarlijkse feestavond op 4 november 2023 in Stroud. Het publiek was erg enthousiast en heeft erg goed mee gezongen. De reacties waren lovend. Na de optredens van de Kajuitzangers is men in de foyer nog enige tijd gezellig doorgegaan. Voor foto’s van deze avond klikt u hier. Voor een muzikaal fragment klikt u hier.

Ossenmarkt Putten

Ossenmarkt Putten

Ook dit jaar hebben De Kajuitzangers op 11 oktober 2023 tijdens de Ossenmarkt 4 keer opgetreden. Twee keer bij de Gereformeerde kerk en twee keer op het Oranjeplein. Het publiek heeft luidkeels mee gezongen. Ook hier moest de polonaise gelopen worden. De reacties waren dan ook overweldigend. Voor foto’s van deze avond klikt u hier. Voor een muzikaal fragment klikt u hier.

De Zeven Akkers Harderwijk

De Zeven Akkers Harderwijk

Wat hebben De Kajuitzangers er op 20 september 2023 een feest van gemaakt tijdens hun optreden bij De Zeven Akkers in Harderwijk. Het publiek was niet te stuiten. Luidkeels werd er mee gezongen. Ook de polonaise moest uiteraard gelopen worden. De reacties waren dan ook overweldigend. Voor foto’s van deze avond klikt u hier. Voor een muzikaal fragment klikt u hier.

Sleepbootdagen Nijkerk

Sleepbootdagen Nijkerk

De Kajuitzangers waren uitgenodigd om op 2 september 2023 deel te nemen aan de sleepbootdagen in Nijkerk. Er waren 6 koren aanwezig om hun bijdrage te leveren. Dit waren naast De Kajuitzangers Nijkerks Welvaren, Koor Bravour, De Ankervelders, Shantyzangers Ede en Sokkenbuurt Zeemanskoor uit Ugchelen. De optredens werden door veel publiek bewonderd. Het was prachtig weer. Voor foto’s van deze dag klikt u hier. Voor een muzikale impressie klikt u hier

Thema: “Schuif maar aan”

Thema: “Schuif maar aan”

De Kajuitzangers organiseren een gezellige avond vol met Shanty’s en Seasongs. Op Zaterdag 4 November is het zover, en zorg dat je een toegangs-kaartje heb. Bij de prijs zit een gratis drankje (fris/bier/wijn) inbegrepen.

Shantyfestival Putten

Shantyfestival Putten

De Kajuitzangers hebben ook dit jaar weer het Shantyfestival Putten georganiseerd. Dit werd op 19 augustus 2023 gehouden waarbij op verschillende locaties 6 koren zongen. Dit waren naast De Kajuitzangers De Leezangers, Stuurloos, Nijkerks Welvaren, Koor Bravour en de Zingende Padd’n. De optredens waren geweldig. Je kon aan het mee zingende en mee deinende publiek goed zien dat de optredens goed in de smaak vielen. Voor foto’s van deze dag klikt u hier. Voor een muzikale impressie klikt u hier of hier

Duchenne – Oude Deel

Op 17 juni 2023 hebben de Kajuitzangers weer hun muzikale bijdrage mogen leveren bij de Oude Deel. De opbrengst van deze dag is weer ten goede gekomen aan Duchenne. Het was inmiddels de 10e editie van dit evenement. Voor een indruk van deze dag klikt u hier.

Shantykorenfestival Putten

              Shantykorendag Zaterdag 19 augustus 2023 vindt er op drie plaatsen in Putten het Shantykorenfestival plaats. Diverse shantykoren zullen er die middag vanaf 12.30 uur voor het publiek optreden. Met o.a het optredens van de Kajuitzangers belooft het weer een fantastisch muziekfeest te worden. Het festival eindigt om 17.00 uur met een samenzang van alle koren op het Kerkplein.

 

Oogstfeest bij de Mariahoeve in Putten

Zaterdag 29 juli is er het Oogstfeest bij de Mariahoeve in Putten geweest. De Kajuitzangers hebben hier een drietal optredens verzorgd. Het optreden was geweldig. Je kon goed zien, aan het mee deinende publiek, dat de optredens zeer in de smaak vielen. Voor foto’s van deze dag klikt u hier.

Wapenveld optreden met “de Padden”

De Kajuitzangers waren uitgenodigd door het piratenkoor “De Padden” uit Wapenveld om op 24 juni een optreden te verzorgen in het stadspark tijdens een braderie. Voor een indruk van deze dag klikt u hier.


Wilt u de Kajuitzangers boeken?

Wij komen graag uw verjaardag, huwelijksdag, jubileum of feestje om een feestje omtoveren tot een onvergetelijke happening.
Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via ons boekingsformulier

Wij zullen u positief verrassen!

 


De laatste CD ….

“10 jaar zingen over Zeeën Zo Wijd” onze laatste CD met allerlei bekende liederen die gemakkelijk zijn mee te zingen.
Bestel er een voor de prijs van € 5,00. Ook een mooi cadeau om weg te geven.Ook vriend worden ?…

Wordt ook vriend van de Kajuitzangers en ontvang gratis onze CD !!
Bent u geïnteresseerd in ons koor en wilt u dat laten blijken en ons ondersteunen?
Lees Meer >

error: Content is protected !!