Nieuwsberichten….

Festival “De Ankervelders” in Achterveld

Festival “De Ankervelders” in Achterveld

Zaterdag 18 mei hebben de Kajuitzangers succesvol samen met nog 8 koren opgetreden op het 15 jarig jubileumfestival van de Ankervelders in Achterveld. De weergoden waren goedgezind, een prachtige dag waarbij de zon ons niet in de steek liet. Het festival was prima georganiseerd en de sfeer zat er al snel in. De aanwezige bezoekers hebben zichtbaar genoten van de Shanty’s en Seasongs die werden gezongen. Wel jammer dat het aantal bezoekers achter bleef en de weg niet wisten te vinden naar dit geslaagde festival. Ankervelders nogmaals gefeliciteerd en op naar het 20 jarig jubileum. Voor een impressie kijk deze foto’s

Seniorenmiddag

Seniorenmiddag

Er werd al lang naar uitgekeken, donderdagmiddag 16 mei was het dan zover. Een muzikale middag met de Kajuitzangers uit Putten. Een 50 tal senioren van de Gereformeerde- en Andreaskerk waren bijeen gekomen om te genieten van vele welbekende zeemansliederen. Samen met een kop heerlijk koffie en een drankje kan er terug gekeken worden naar een zeer geslaagde middag, waarbij een aanwezige jarige niet werd vergeten. Voor een kleine impressie kijk hier voor foto’s

Optreden voor Woningstichting

Optreden voor Woningstichting

Op maandagavond 15 april hebben de Kajuitzangers een mooi optreden verzorgd in de Stroud te Putten onder leiding van Evert Goettsch. (tekst en foto’s volgen, nog even geduld svp…..)

Optreden voor Bouwfonds

Optreden voor Bouwfonds

Woensdag 3 april hebben de Kajuitzangers een mooi optreden verzorgd voor medewerkers van het Bouwfonds Nederlandse Gemeenten. Op deze reünie was ruimschoots plaats ingeruimd voor gezelligheid. Onder leiding van de spreekstalmeester Derk Bakker van de Kajuitzangers werd er volop meegedaan met het zingen, zwaaien en in de juiste maat bewegen bij de gezongen zeemansliederen. Het enthousiasme heeft mede gezorgd voor een fantastische middag die de medewerkers en de Kajuitzangers niet snel zullen vergeten. Onder dankzegging en een heerlijk drankje is de middag geslaagd afgesloten. Zie ook het fotoalbum.

Prachtig optreden op de tweede avond

Prachtig optreden op de tweede avond

Zaterdagavond 2 februari de tweede muzikale avond welke wij kunnen bijschrijven als een geweldige muzikale avond waarbij het publiek optimaal werd betrokken bij de samenzang. Voor het eerst is er gebruik gemaakt van twee grote presentatie schermen om de liedteksten te presenteren. Deze avond hebben de Kajuitzangers, met hun liedkeuze na de pauze een klein uitstapje gemaakt naar de “Smartlap” door een heuse Amsterdamse Medley te zingen. Dit werd door het publiek zeer gewaardeerd en met volle borst meegezongen. Wij kunnen spreken van een zeer geslaagd weekend met twee geweldige optredens met veel publiek op de tribune en volop gezelligheid. foto’s van deze avond

Geslaagde eerste muzikale avond

Geslaagde eerste muzikale avond

Vrijdagavond 1 februari een geweldig optreden gehad met Paddy’s Passion met hun Ierse sound. Dit eerste optreden van twee avonden is goed ontvangen en de bezoekers hebben zichtbaar genoten. “Wat hebben jullie ons een geweldige avond bezorgd was een van de vele reacties” Morgenavond een muzikale avond met alleen de Kajuitzangers. Er zijn nog enkele kaarten te verkrijgen bij de kassa. Zaal open vanaf 19.15 uur. Kijk de foto’s op de fotopagina.

Spontaan optreden voor Elsemieke

Spontaan optreden voor Elsemieke

Op 18 januari is Elsemieke 17 jaar geworden. Een spontaan bezoek van een grote groep Kajuitzangers werd warm ontvangen met een prachtig optreden in een hals overhoop opgezette tent in de tuin. Enkele mooie cadeautjes zijn aan elsemieke overhandigd en door de stevige kou werd de warme koffie, een drankje en een warme hap vlotjes afgenomen.

Mooi optreden voor bewoners “de Schauw”

Mooi optreden voor bewoners “de Schauw”

De Kajuitzangers hebben op maandagavond 7 januari een mooi en gezellig optreden verzorgd voor de bewoners van het verzorgingshuis De Schauw. De bewoners hebben bijzonder genoten, op diverse nummers werd mee geklapt en zelfs de voetjes gingen van de vloer bij een heuse polonaise. zie voor meer foto’s bij fotoalbums

Muzikale avond met de Kajuitzangers op 1 en 2 februari

Muzikale avond met de Kajuitzangers op 1 en 2 februari

Shantykoor de Kajuitzangers organiseert op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari een muzikale avond in MFC Stroud in Putten.

Vrijdagavond zal medewerking worden verleent door Paddy’s Passion
Paddy’s Passion brengt Shanty muziek met een Ierse Sound. Het repertoire bestaat uit prachtige oude en redende ballades alsmede melancholische en vrolijke nummers.

De toegangsprijs bedraagt 10 euro voor één avond en 15 euro voor beide avonden. (Inclusief een kop koffie of thee). De toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 9 januari bij het VVV en woensdagavond in Stroud of bij de leden van De Kajuitzangers.

Instrumentalisten bedankt voor hun inzet.

Instrumentalisten bedankt voor hun inzet.

Woensdag  2 januari is onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden in de Stroud. Tijdens deze receptie heeft de voorzitter Andries van den Brink in het bijzonder de instrumentalisten in het zonnetje gezet. Zij kregen na de mooie woorden bloemen en een cadeaubon.

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Putten

Nieuwjaarsreceptie Gemeente Putten

Donderdag 3 januari hebben het Shantykoor “De Kajuitzangers” de nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Putten  opluisterd met twee optredens. De gasten werden ontvangen met de klanken van “de Kajuitzangers.

 
Wilt u de Kajuitzangers boeken?

Wij komen graag uw verjaardag, huwelijksdag, jubileum of feestje om een feestje omtoveren tot een onvergetelijke happening.
Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via ons boekingsformulier

Wij zullen u positief verrassen!

 


De laatste CD ….

“10 jaar zingen over Zeeën Zo Wijd” onze laatste CD met allerlei bekende liederen die gemakkelijk zijn mee te zingen.
Bestel er een voor de prijs van € 5,00. Ook een mooi cadeau om weg te geven.Ook vriend worden ?…

Wordt ook vriend van de Kajuitzangers en ontvang gratis onze CD !!
Bent u geïnteresseerd in ons koor en wilt u dat laten blijken en ons ondersteunen?
Lees Meer >