Zaterdagavond 1 februari was er in een uitverkocht theater Stroud een muzikale avond welke georganiseerd was door Shantykoor de Kajuitzangers. Het gastoptreden werd dit keer verzorgd door het dameskoor De Vrouwen van Schipper Kee uit Barneveld. Zij wisten met  een tweetal optredens het publiek goed te vermaken.
De Kajuitzangers hebben de laatste maanden een aantal nieuwe liederen ingestudeerd en werden deze avond voor het eerst ten gehore gebracht. Gezien de reacties van het enthousiaste publiek, zowel tijdens de optredens als na afloop in de foyer,  bleek dat dit een schot in de roos. Met dank aan onze dirigent Theo Regtien!
De avond werd weer op een humoristische wijze aan elkaar gepraat door onze spreekstalmeester Derk Bakker. Geweldig!  Als koor zien wij terug op een zeer  geslaagde avond met uiteraard ook dank aan alle bezoekers!
Mochten er mensen zijn die om wat voor reden dan ook deze avond gemist hebben, zaterdagavond 6 november is er een herkansing. Ook dan organiseert de Kajuitzangers weer een muzikale avond. Tot dan!

Kijk voor foto’s hier. Op de faceboek pagina van de Kajuitzangers zijn ook mooie impressies met beeld en geluid te zien.